Oh, nu. Prima Doamnă a făcut o gafă vestimentară.

Iohannis, Klaus, Carmen, Afghanistan

iohannis-afghanistan-465x390În această zi sfântă, se presupune că lumea încă se ghiftuieşte. Sau e în stadiul de recuperare, cu Colebil şi perfuzii. În orice caz, nimeni nu ar trebui să fie activ pe plantaţie, nici măcar jurnaliştii, pentru că, de regulă, site-urile pot merge şi pe pilot automat. Bineînţeles, cineva tot stă de gardă, pentru a exploata eternul subiect cu românul care a mâncat până a crăpat, la propriu. Aparent, avem nişte Paşti lejere, pentru că cel mai subiect abordat a fost, de fapt, vizita lui Iohannis în Afganistan.
Astfel, băieţii de la B1.ro au stat în alertă şi au găsit nod în papură în ţinuta primei doamne. Nu zic nu, că tanti a mai dat-o-n bară la capitolul vestimentaţie, dar de data asta nu cred că a fost cazul. O NOUĂ GAFĂ VESTIMENTARĂ, NU O SĂ-ŢI VINĂ SĂ CREZI CUM S-A DUS ÎMBRĂCATĂ CARMEN ÎNTR-O BAZĂ MILITARĂ.
Spoiler, e într-o rochiţă albă.
Wow, ce gafă. Eternii jurnalişti de la B1 au dat-o pe aia cu contrastul, că iasă în evidenţă şi „pare ruptă din peisaj”. Normal că e ruptă din peisaj, în pula mea de căpitani evidenţi. Şi Iohannis e rupt din peisaj. Hei, nici popa nu pare chiar cel mai potrivit element într-o bază militară. Mă întreb, cum ar trebui să fie îmbrăcată o femeie într-o bază militară de români? Ce v-ar fi plăcut s-o vedeţi în bocanci şi cu o mască de gaze pe mutră. Poate singura gafă a Primei Doamne este faptul că a arătat un pic de pulpiţă la o adunătură de hăndrălăi izolaţi în Cuca Măcăii. Dar şi aşa, nu e chiar o gafă. E un gest frumos, aşa, de sărbătoare.

13151660_235813853460458_6751773550387982990_n

k.

Apoi mai avem şi pensionarii cu abonament la internet care aplaudă cu poftă mesajul. Tanti asta este puţin mai bătută-n cap decât jurnaliştii de la B1.ro, care nu dorm niciodată. Cu ocazia asta ne mai amintim de cuvinte ieşite din uz. Tu când ai auzit ultima dată de “chanteuză”? Sau mă rog, “şanteză”.

 

sursa foto: presidency.ro

Comments

comments