Băieții de la Adevărul nu știu să recunoască o glumă

OllySau poate știu, dar sunt doar ignoranți de dragul unor click-uri. Ieri au tras articolul ăsta și au dat dovadă de un retardism pe care-l mai întâlnești doar în tabloide și Cancan. Ei bine, un actor din serialul Game of Thrones a primit amenințări cu moartea! Normal că dai click ca prostul și încerci să dai cu presupusul. Oare cine-o fi? Cersei? Joffrey? JON SNOW? High Sparrow? Căcatul ăla mic pe nume Olly? Normal că e Olly, în pula mea!
Chestia e că nu-l amenință nimeni cu adevărat. Sunt doar niște glumițe aruncate încă de anul trecut pe rețelele sociale. Gen „if Olly doens’t die this season, I’m gonna kill him myself” sau „if Monday was a person, it would be Olly”. Genul ăsta de remarci sunt cât se poate de nevinovate și micul actor cu mutră de bitang îngâmfat nu va păți absolut nimic. Mă rog, probabil că încă sughită dupa finalul sezonului trecut, dar cam atât.
E ca și cum Adevărul ar face un articol cu titlul „Un actor din Urzeala Tronurilor este amenițat cu pervesiuni sexuale”, pentru că tot internetul și-a băgat pula în personajul Olly. Ah, stai.

Comments

comments