Gabriela Firea – mamă, soție, candidată

13621713_1115838568478621_1662482579_o
Sorin Oprescu promitea acum 8 ani bucureștenilor autostradă suspendată. Gabriela Firea ne promite azi că o să administreze capitala cu șorțul de gât și duce o campanie electorală parcă bazată pe ideea că trebuie să numești 5 personaje din Bahar ca să poți vota. Nu-i nimic, poate asta e soluția, Bucureștiul n-a putut fi administrat ca o capitală a României, n-a putut fi administrat ca o capitală europeană, hai să încercăm să-l administrăm ca pe o gradină de zarzavaturi.

Gabi Firea, mama:

Tudor Firea este fiul cel mare, pe care Gabriela Firea l-a crescut oferindu-i cea mai bună educație, ajungând azi un tânar de succes si făcând-o mândră pe aceasta. NOT! Din nefericire puștiul a sfeclit-o grav în ceea ce privește școala, deși taxa anuală pentru instituția privată pe care o frecventa era de ordinul zecilor de mii de euro. Ăla micu’ a picat bacul fără drept de apel (cu 1.2 la Limba Româna, performanță ce poate fi reușită doar dacă ești analfabet sau te duci la examen în comă profundă). Până la urmă s-a rezolvat, puștiul a luat, în cele din urmă, bacul și viața a mers înainte, dar nu fără a arunca o bilă neagră în borcanul cu realizări familiale al mă-sii. Asta în condițiile în care doamna Firea aruncă cu replica “ești degeaba dacă n-ai copii” în orice adversar politic, ca și cum datoria de mamă e de-a face copii, nu de a-i și crește.

Gabi Firea, soția:

Acum nu știu cât de consistent e pachețelul cu mâncare al lui Pandele, dacă ale sale cămăși sunt călcate de doamna viitor edil, sau dacă măcar s-a oferit și ea să-l ajute cu copiatul lucrării de doctorat, dar un lucru e sigur și ușor observabil din faptul că “Gabriela Vrânceanu-Firea-Pandele” are cratime cât au alții nume. În sensul că doamna Firea a mai fost căsătorită, ceea ce nu e un lucru neapărat rău. Dacă îți place conceptul de familie, de ce să te rezumi la una singură? Dacă soțul tău a încetat din viața după o lungă suferință de ce să nu-ți refaci viața și să te căsătorești la doar nouă luni după decesul acestuia cu unul dintre cei mai buni prieteni ai săi? STAI CE?
Dap. Actualul soț al Gabrielei a fost bun prieten cu fostul soț și n-a stat mult pe gânduri până să-i ceară mâna. Nu am fost acolo, dar intuiesc că cererea în căsătorie a decurs cam așa:
– Gabi, vrei să fii soția mea?
– OMG DA!
– Să sărbătorim cu ceva dulce!
– Cred că mai e colivă în frigider.
Bă, știi ce? Până la urmă cred că omului de rând, întreg la minte i se cam rupe de triunghiurile amoroase ale parveniților ăstora artificial îmbogățiți, despre cât de bună e viața lor de familie, iar Gabriela Pandele este primarul pe care orașul lui Lis, Oprescu, Videanu, Piedone, Vanghelie, Onțanu, Negoița ș.a.m.d. îl merită. Dar, trăiască-ți familia, Gabi, nu mai veni cu planuri de a administra Bucureștiul cu făcălețul în timp ce semnezi documente oficiale cu Tanti Primar în loc de Doamna Primar. Vino și tu cu autostrăzi suspendate, cu pasaje subterane, cu porturi la Dunăre, cu RATB moca și alte păcăleli din astea de politicieni corupți normali, că, pentru numele Sfintei Fecioare Maria Născătoare de Dumnezeu, sunt alegeri, nu Schimb de Mame.
P.S. Pandele, sper că ai prieteni cu nume de familie scurt, că dacă Doamne ferește pățești ceva, la următoarele alegeri la care va participa nevastă-ta chenarul PSD-ului va fi dublu.
13227391_247835702258273_3058002873833282697_o

Comments

comments