Tăiați Internetul ex-prezentatoarelor TV, please!

olivia steer

Salut, cititorule. Am niște întrebări pentru tine.

Oare apa sfințită are proprietăți miraculoase? Oare rugăciunea vindecă cancerul? Sigur nu, nu fi prost. Dar Teo Trandafir crede asta, și probabil o bună parte din cei 2.4 milioane (!) de followers.

Oare persoanele de același sex ar trebui să aibă dreptul de a se căsători? De ce discutăm despre asta, în 2016? Pentru că Liana Stanciu, cu CV-ul ei bogat de prezentatoare TV a decis că ea va salva instituția tradițională a familiei.

Oare victimele de la Colectiv au plătit cu viața faptul că ascultau o muzică satanistă? Evident că nu, nu fi prost. Dar Ozana Barabancea crede asta. Și-și dă cu părerea pe Internet despre asta.

Observi deja un tipar, nu?

Oare vaccinurile creează autism? Oare mamografiile dăunează? Poate că da, poate că nu. Aparent da, dacă o crezi pe nevasta lui Andi Moisescu. În mod sigur nu, dacă nu ai fost scăpat în cap când erai bebeluș, dar irelevant discuției de față. Relevant e de ce discutăm despre asta. Pentru că o femeie numită Olivia Steer, ex-prezentatoare TV, a popularizat subiectul pe Internet. Cum a ajuns Olivia Steer să aibă un following pe Internet, să fie citită de ~60.000 de oameni și subiectul ăsta să se întindă ca râia? Să fie prezența ei “pe sticlă” un motiv?

olivia steer

  (recunosc totuși că aș. mai ales că ne cheamă Oli pe amândoi. icebreaker)

Zic să interzicem datului cu părerea pe Internet a femeilor care au drept singur atuu “am fost la un moment dat prezentatoare TV”. Cititul de pe prompter nu te face specialist în nimic, în afară de “citit de pe prompter”.

Bonus: scăpăm și de părerile Mihaelei Rădulescu și ale Gabrielei Firea, deci e “win-win” din toate punctele de vedere.

Comments

comments