Ion Cristoiu, ziaristul de un metru și 100.000 de scuipați

Se zice că prin 2008 Cristoiu a fost văzut certând mandarinele-n Carrefour, că de ce-s portocalii băsiste. Gata să-și rupă vesta de pe el pentru Voiculescu, gata să cadă în genunchi în fața mogulului, dacă înălțimea sa nu ar fi făcut acest lucru să fie inutil. Invitat permanent la Sinteza Zilei, pe vremea când pe acolo se perinda și cretinul ăla cu laptopul, Cristoiu avea rolul de bătrân puturos căruia Gâdea îi dădea o palmă după cap, trezindu-l din somn și întrebându-l: “Așa-i, tataie, că Băsescu e de vină și pentru asta?”

“Așa e, domnule Gâdea. Bătfetfcu și cu Udrea”, răspundea umil micuțul jurnalist. Vreo trei ani l-au ținut atârnat pe scaun, ca pe un fel de Bartoș al talk-showurilor politice. Jobul lui era să dea din cap și să confirme că Voiculescu e însuși Mesia, fiul lui Dumnezeu, salvatorul României, pe când Băsescu și portocalii săi sunt Satana.

Asta până-ntr-o zi, când, sătul să-și mai suprime adulația pentru Elena Udrea – femeia, a evadat din cușca în care-l ținea trustul Intact și a dat fuga la B1, gata să lingă scuipatul întărit pe care el însuși l-a lansat timp de 5 ani. Tabăra portocalie i-a oferit adăpost (o cutie de carton, căci modestul ziarist nu are nevoie de mai mult), și i-a promis că îi va oferi crocănțele și apă atâta timp cât va continua să se facă de râs contrazicând tot ce a susținut în ultima parte a carierei sale.

Se mai spune că unii l-au zărit pe Ion Cristoiu la metrou la Victoriei oferindu-se să înjure pe cine-i ceri, dacă îi oferi 2 țigări sau o cafea de la aparat. Doi studenți i-au promis într-o zi un pachet de Kent lung necartonat dacă se denigrează singur timp de 15 minute. “Așa zisul jurnalist Ion Cristoiu este cel mai mare cancer al presei românești post-decembriste”, își începu ziaristul autocritica.

Astăzi, niște pișicheri de la B1 au mers prea departe cu farsele jucate bătrânelului lingău. “N-ai coaie să intri în emisiune și să te iei de mama lu Gigină, să-i zici să mai tacă dracului din gură cu fii-su ăla mort. Îți dau un Jacobs și-o Cola la 2 litri”. Restul e deja istorie. Absolute madman.

 

tfpotlight

Comments

comments