Mihai Sturzu – dacă noi nu-l vrem, se vrea singur

Nici nu i s-au uscat bine pantalonii lui Mihai, uzi încă de pe vremea când stătea incomod cu curul în luntrea plină de apă nămoloasă a PSD-ului, că s-a și reapucat de emis opinii pe facebook. Nu știu de ce, dar am senzația că am mai văzut filmul ăsta. Ah, da!

Ultima poza în care nu li se citește celor doi ratarea pe față.

Pif și Hercule, când încă sperau.

De ce i s-au inflamat sfârcurile lui Mihai? Pentru că a auzit că există cineva care plătește pentru strâns semnături pe listele USR.

sturzu inflamat

Moar like stiripesturze.ro, am I right?

 

Băi, Mihaie… pot să-ți zic “băi”? Pot, că tu ești un tip popular, nu ca muiștii ăia din PSD care ți-au dat cu cheia pe mașină și ți-au scuipat în sandwich până te-ai hotărât să pleci. Mai e mult până să zici că USR e aceeași mizerie ca tine. Adică, na, poți face o glumiță – două pe seama disfuncței electorale a lui Nicușor Dan, că se chinuie la semnăturile alea ca ciungul la strâns mere. Însă faptul că omul beneficiază de sponsorizări transparente, perfect legale, nu e un lucru rău, chiar dacă tu asta încerci să insinuezi citând din Bendeac.

Am putea să facem o paralelă între această campanie și activitatea unui alt partid, fictiv, să-i zicem … DSP. DSP e de căcat deoarece e plin de mafioți și canalii. Când are nevoie de semnături, DSP apelează la sponsorizări directe sau indirecte de la bugetul statului, pe care-l are intermitent pe mâna de 20+ de ani. Ce-i mai grav e că tot cu astfel de sponsorizări DSP dă douăj de găleți la 2000 de băeți care să vă pună votul și vedeți ce-alegeți. Știu că te șochează lucrurile astea, pentru că DSP e un partid inventat, din care tu n-ai făcut parte și nu ai avut ocazia să vezi cu ochii tăi lucrurile astea. Mai mult, Mihai, pentru ăștia votează și morții. Morții, Mihai!

 

sturzu-wtbm

 

Bun, să trecem peste discuția de fond. Mihai, ce e cu tine? De unde această răbufnire? Ți-e dor de partid? Vrei să reintri în grațiile lui Dragnea? Nu fi timid, du-te și vorbește cu el! Spune-i că ai greșit când l-ai acuzat că vrea să păstreze PSD-ul în comunism, spune-i că doar ai vrut pentru un minut, doar atât, să mai fii popular în rândul publicului <60. Poate că din nostalgie, poate ți-o fi sucit mințile vreo fată. Sunt convins că Liviu ar înțelege și te va primi înapoi. Bine, probabil nu vei mai fi “șefuțul lui mic” de la flăcăii partidului, dar PSD e un partid mare. Sigur se va găsi un post de asistent de clemă pentru clipboardul secretarei vicepreședintelui unei filiale.

Sau nu vrei înapoi? Atunci let it go, apucă-te de altceva. De muzică te-ai lăsat, că ai văzut că nu mai merge, cu politica ai dat-o de zid. Atunci poate, nu știu, fă-te antrenor de fotbal la vreo echipa de liga a 5-a, sau pictor, sau șef de raion la supermarket. Orice, dar hotărăște-te, ca dacă-ți mai schimbi de multe ori opiniile și cursul vieții la 180 de grade o să înceapă lumea să-ți zică “titirez”.

Recomandarea mea, totuși, e alta. Gândește-te la trecutul tău muzical. Ține cont că prin PSD ai avut ocazia să te faci cunoscut publicului >60 de la țară. Poți fi următorul Fuego, Mihai. Do it!

 

 

Comments

comments