Tineri frumoși și liberi, de ce îi luați pe cei mai buni?

Mircea Badea a ales să-și pună capăt zilelor de pe Facebook și s-a dus să lupte cu viermii băsiști în offline, acolo unde dezgustul și flegmele se opresc în ecranul televizorului, alături de un “ia uite-l, mă, și pe papagalul ăsta”.

La prima vedere ai crede că Badea a părăsit Facebook pentru că ăsta e mediul în care se construiesc acțiunile care continuă să-l țină pe stăpânul său încarcerat. Sau poate pentru că e sătul să primească în plin, zi de zi, comentariile “tinerilor frumoși și liberi” care nu au ezitat să-l ridiculizeze de fiecare dată când le apărea o postare de-a lui în feed. De altfel, Mircea a dat tonul folosirii expresiei “tineri frumoși și liberi” cu sens peiorativ, cel mai probabil din cauza contrastului cu țiitorul său bătrân, urât și privat de libertate.

Mircea Badea și-a creat contul de Facebook prin 2009-2010, cu dorința declarată de a avea mai multe like-uri decât Băsescu. Cu toate că înainte susținea sus și tare că nu se va coborî în mizeria antivoiculesciana pe care o are de oferit online-ul. În cele din urmă eroul nostru s-a aruncat în social media cu elanul unui om care niciodată nu s-a dat la o parte din fața unei provocări ale cărei implicații nu le înțelege pe deplin (cum a fost, de exemplu, celebra luptă cu motociclistul, de care “chiar el” se simțea pregătit pentru că avea experiență vastă în lovit sacul de box).

Cu toate astea eu nu cred ca Mircea și-a închis pagina de frica unei noi bateri de pulă a ONG-iștilor Sorosiști Multinaționaliști anti-anteniști în urma unei noi posibile înfrângeri a doctrinei pe care Voievodul Șopârlan încearcă să și-o impună în România. Mai degrabă pe Mircea Badea l-a convins să se arunce de pe Facebook oglinda construită din profilele propriului public, căci dacă cifrele de audiență nu reflectă calitatea fanilor, Facebook o face.

Astfel. de azi înainte Badea va sluji varanul din loc cu Soare, loc cu verdeață, de unde fața liniștitor de tâmpă a lui Gâdea îl va asigura că totul va fi ok. Și de pe blogul personal unde conturile de pe care îl aplaudă postacii nu sunt însoțite de fețele cretinoide ale pro-anteniștilor.

Comments

comments