Liviu Dragnea, înconjurat de incompetenți

E rău să fii Dragnea zilele astea. Și nu neapărat pentru că au curs si continuă să curgă râuri de muială în Piața Victoriei și în celelalte orașe mari ale țării, dar când nici proprii pendejos nu te ajută…

Sorin Grindeanu

Știți ce e mai rău decât să fii sclavetele unui țăran teleormănean cu influență? Să fii a doua opțiune de sclavete. Cel mai probabil Dragnea o regretă și acum pe Sevil Shaideh, care probabil nu ar fi cedat așa ușor în fața presiunii publice. Grindeanu a ales să dea cu praf de pușcărie în direcția lui Dragnea aborgând OUG 13, iar acum se zvonește că s-ar crea un nou pol de putere în PSD în jurul premierului. Parcă-l și văd pe Dragnea cu cureaua scoasă de la pantaloni, urlând în direcția lui Grindeanu “Eu te-am făcut, eu te omor!”.

Sursa: https://www.facebook.com/Apocalitica/

Călin Popescu Tăriceanu

Partenerul de guvernare, are mereu o teslă la el cu care e gata să dea în coaiele alianței ori de câte ori deschide gura în fața camerelor. Nu există întrebare la care Tăriceanu să nu răspundă ca un țânc răsfățat, înfuriind și mai rău mulțimea. Și toate astea pentru un rahat de 6%. Sunt curios care o fi discursul în alianță, în spatele ușilor închise. Hue hue, “închise”, Dragnea triggered.

Florin Iordache

Acest Iisus Hristos al PSD-ului, care a coborât pe Pamânt cu unica misiune de a spăla păcatele corupților din partid. După ce a viralizat ura îmopotriva actualului Cabinet prin replica lui de parcagiu supraapreciat, “Altă întrebare!”, a mai ținut și cu dinții (Dragnea triggered) de scaunul de Ministru al Justiției. Nu numai că a ajuns rapid mai antipatic decât King Joffrey, dar mai are și un nume ușor de pocit, “Ciordache” ajungând repede unul dintre brandurile asociate PSD-ului.

Sursa: https://www.facebook.com/Apocalitica/

Olguța și Codrin

Bun, partidul ca partidul. Să fi tot suferit niște prejudicii de imagine în toată perioada asta. (“Prejudicii”, Dragnea triggered) Cine ar mai putea fi făcut de râs? A, da! Susținătorii partidului. Astfel că a venit propunerea de a face o contramanifestație din partea Olguței Vasilescu, care s-ar vrea un fel de Elena Udrea 2.0, dar căreia nu i s-a oferit un Minister la fel de sexy ca cel al Turismului și a fost trimisă pe șantier la Ministerul Muncii. În ciuda opoziției lui Dragnea, Codrin Ștefănescu a pus în practică, la Cotroceni, cel mai amplu freak show al României moderne.

Sursa: https://www.facebook.com/MielulSfant/

Parlamentarii alianței

Care s-au comportat ca niște maimuțe la discursul din Parlament al lui Klaus Iohannis. În ciuda faptului că Președintele are mâinile legate (Dragnea triggered) în ceea ce privește Guvernul și Parlamentul, PSD+ALDE având majoritate confortabilă, parlamentarii au ales să dea încă o dată dovadă de aroganță, dispreț și miserupism.

În decembrie anul trecut erau oameni pe care-i cam durea în cur de Dragnea, PSD, Iohannis, alegeri și politică, în general. Prin tot ce au făcut isteții din PSD și ALDE în ultima perioadă s-au pus singuri în lumina reflectoarelor, iar acum îi urăsc oameni ce altădată îi ignorau. Dragnea a avut ghinionul (triggered) să se înconjoare de incompetenți. Și sunt obligați să mai guverneze 4 ani de acum înainte, cu toată România urmărind atent acest proces (Dragnea triggered).

Comments

comments