Petre Petre petrecem și noi niște timp muncind pe bune?

Și-a fost Doamna Firea să le explice la elevi că Balena Albastră e un joc nașpa, că grafica e bună, dar gameplay-ul e de căcat. În fine, dincolo de cringe-ul total al cucoanelor (ea plus Carmen Dan, care are mereu mimica unui jucător de Balena Albastră ajuns la ultimul nivel), dincolo de inexistența în sine a subiectului, e ceva ce se desfășoară în fundal, ceva ce irită și pe care nu poți pune exact degetul.

Ah, da. CRBL, acest sclav afon pictat, acest Alex Velea hepatic, care evită munca serioasă insistând că ar mai avea vreo relevanță în peisajul muzical. Dacă te uiți la filmulețul rezumat al evenimentului o să îți dai seama că nici măcar pe copiii ăia nu-i mai prostește. Și ei, micuții, se uită confuzi la bătrânelul tatuat care își dă duhul muzical pe scenă, imaginându-și, probabil, că a fost adus acolo pe post de victimă resuscitată a Balenei Albastre.

 

Elev 1: Cică ăsta a cântat cu Smiley, când era mic.
Elev 2: Nu cred. Mi se pare că are tata o casetă cu el.
Elev 3: Dar de ce n-a venit Carla’s Dreams?

 

Era de imaginat că după ce a atins minimul carierei, în momentul în care a făcut warm-up pentru Irina Loghin la manifestația Antenei 3, o să se își bage microfonu-n cur și o să se apuce de plantat cartofi, de servit la mese în restaurante sau de orice altă muncă serioasă. Dar nu, CRBL alege să rămână o lipitoare scârboasă trăind din bani deturnați de la stat, la a 7-a mână. Și probabil nu se va opri până nu va explica fiecărui potențial votant PSD-ist cum vânează el căprioare, doar cu o alice, sughițându-și refrenele lui precum o maimuță cu sindrom Tourette.

Bă, Eduard, păduche cerșetor. Te superi dacă-ți spun Eduard? Nu te superi, că am văzut că de la o vreme vrei să-ți asociezi mecla de fluture Cap-De-Mort cu prenumele real, că tu ești om în toată firea acum și o dai în serioase, nu mai merge pe poreclă. Bă, Eduard, apucă-te, bă, de sapă, nu mai profita de pensionarii care cred că le cânți despre Petre Roman, și nici de elevii care vin să te asculte doar ca să nu-și ia absență. Nu mai pofti la bani publici, aruncați la ‘șto de Firea sau Voiculescu. Vinde și tu un ștergător la semafor cu băieții, că e mai cinstit. Dacă ți-ai tatuat zaruri pe gât înseamnă că îți plac jocurile. Bagă un Balena Albastră.

Comments

comments