Huidu vs. Dl. Cărămidă

Stimați telespectatori, dragi admiratori ai umorului, așezați-vă cururile comod în canapea, luați o găleată de popcorn și 2 tăvi de nachos cu cremă de brânză, că vi se pregătește ceva. Cronica Cârcotașilor va fi reîncălzită pentru a 17-a oară (estimare) de către nimeni altul decât el, regele la spus glume mediocre scrise de alții, Șerban Huidu. Și va fi pe Facebook, acolo unde e publicul, acolo unde e tineretul, acolo unde sunt oamenii care apreciază umorul fin. Bă, omule, tu realizezi în ce fel se va umple de succes emisiunea asta?

Și chiar dacă nu se va umple, nu contează, că omul o face din pasiune, nu o arde comercial. Din pasiune pentru domeniul de care și-a bătut joc în ultimii 15 ani. Umorul. Dacă s-ar face un top al talentului la umor Huidu ar fi sub, de exemplu, Arșinel. Sub Duban. Sub însuși Bobonete. Găinușă, imitând o babă sau imitându-l pe Iliescu, e mai amuzant decât Huidu. Mistrețu era mai amuzant decât Huidu. Și dacă tot veni vorba de PrimaTV, calitatea umorului din Trăzniții este peste orice urmă de glumă ar putea băși mintea netalentată a lui Huidu. E mai puțin amuzant decât unele boli incurabile.

Și știu la ce te-ai gândit când ai citit Șerban Huidu. Imediat îți fuge mintea la accidentul pe care l-a provocat. Nu există articol despre omul ăsta în care lumea să nu dezbată subiectul accidentului, fapt ce lui îi face mult bine. Accidentul ăla e ultima rază de relevanță sub care își mai crează falsa impresie că mai există oameni decenți care ar asculta ce are el de zis. De fiecare dată când se uită în oglindă dimineața își spune, probabil, că este un mega showman, ultracarismatic și amuzant, doar că a căzut sub stigmatul tragediei pe care a provocat-o.

Dar Șerban nu a fost niciodată altfel decât cringe complet, iar publicul ar trebui să-l critice, în primul rând, pentru asta. Ar dispărea mai repede așa. A fost și este mai puțin amuzant decât o cărămidă cu un smiley face pe ea. Ipoteză pe care chiar vreau să o supun unui sondaj, așa că, oameni ai internetului, vă ofer două opțiuni. Dacă ați vrea să petreceți o seară de calitate, în preajma unui umorist fin, în compania căruia dintre cei doi distinși umoriști de mai jos ați vrea să fiți?

Cine e mai amuzant? Cărămida sau Huidu?

  • Dl. Cărămidă (93%, 1,731 Votes)
  • Huidu (7%, 131 Votes)

Total Voters: 1,862

Loading ... Loading ...

Comments

comments