Studiu – 93% dintre români îl consideră pe Huidu mai puțin amuzant decât o cărămidă

Un studiu al outside.ro, în parteneriat cu Utopia Group, arată că 93% dintre români ar prefera o cărămidă atunci când vine vorba de umor, în detrimentul cunoscutului om de televiziune, om de radio, vlogger, schior și șofer, Șerban Huidu. Cercetarea a avut loc în perioada 21 – 24 aprilie, pe un eșantion reprezentativ de 1862 de participanți, care au fost invitați să răspundă la o singură întrebare cu două variante de răspuns.

1731 dintre aceștia au ales cărămida ca fiind mai amuzantă, în timp ce doar 131 au considerat că fostul partener al lui Găinușă ar putea avea glume mai bune, motiv pentru care absolut oricine se va referi în viitor la Șerban Huidu poate pune alături sintagma “omul mai puțin amuzant decât o cărămidă”.

Foto: Libertatea

În contextul lansării noii emisiuni a lui Huidu, studiul arată că dacă va avea ca invitat permanent o cărămidă pe care va desena cu markerul un smiley face, cifrele de audiență s-ar putea îmbunătăți de până la 13 ori.

O concluzie mult mai realistă, însă, ar fi că Huidu ar putea, în sfârșit, să se retragă din viața publică, așa cum a promis și altă dată. Și de această dată fără să invoce motivul neșansei de a provoca un accident și că este o victimă a judecății mult prea dure a societății, ci pur și simplu pentru că discursurile lui răsuflate și mecla lui arogantă de tractorist ce-a câștigat la păcănele nu mai sunt relevante pentru anul 2017. Concluzie la care ar fi putut ajunge și singur, dacă îl ducea capul, că doar nu degeaba a ajuns să facă emisiune din propria sufragerie, pe facebook. Lucru pe care l-ar putea face și o cărămidă. Cu mult mai mult succes, se pare.

Comments

comments