Nu, nu poți să-i convingi p-ăștia să se ducă la pușcărie

Indiferent de amploarea pe care o iau protestele de stradă, indiferent de cât shareuiești articole despre ce căcaturi au mai făcut, Dragnea & Co nu vor renunța la ideea grațierii. Practic, România le cere ăstora să se ducă la pușcărie de bunăvoie, ei știind că există o cale de scăpare. Ori, nici Bănică nu a vrut să se ducă la pușcărie. Însuși Mântuitorul nostru, Iisus Hristos, al doilea cel mai popular personaj religios după Arsenie Boca, a dat înapoi când a venit vorba să-și ispășească pedeapsa și i-a cerut ajutorul lu tac-su, autoritate superioară la acel moment.

Așa că trebuie să ne obișnuim, încet-încet, cu ideea că unii o să scape. Ceea ce e trist, știu, dar adevărul e că ei au puterea să facă asta, deși atunci când pe Sișu l-au băgat nevinovat nu i-a interesat. Însă pe vreo câțiva tot va trebui să-i sacrifice, iar cercul celor prinși în legea grațierii va fi din ce în ce mai mic, pe măsură ce opinia publică va continua să facă scandal. Slabă consolare pentru unii care își imaginează că dreptatea va învinge, dar unii puleți de partid vor ajunge, totuși, după gratii.

La început au încercat să o ascundă, apoi să o dea la întors, însă, cu siguranță va veni ziua în care vor trece legea, urlând din clădirea Parlamentului “SUGEȚI PULA!” către protestatari. Și naicsf.

sursa: adevarul.ro

Pe ăștia nu ai cum să-i convingi. Dar știi pe cine poți convinge? Pe mă-ta. Pentru că te iubește, chiar dacă votează cu PSD. Pregătește-o cu un an înainte de alegeri, renunță la ciorba caldă de acasă și nu mai vorbi cu ea până nu îți promite că îți lasă ție cartea de identitate în weekendul alegerilor. E valabil și pentru bunică-ta. Doar că pe ea nu trebuie să o rogi, că e om bătrân și poți doar să o minți că alegerile au trecut deja și a ieșit Ponta. Sau închiriază-i buletinul în alea trei zile cu echivalentul a 10 bonuri de masă în produse de băcănie, că nu are cum PSD-ul să vină cu contraofertă.

Și dacă ai norocul de o mamă d-aia cool sau bunici intelectuali, sigur ai un văr pe la țară care te respectă. Pe ăla poți să-l convingi, că tu ești de la oraș și are încredere în ce-i spui. Măcar încearcă.

Apoi sunt prietenii ăia care știi că votează cu manglitorii, dar sunt de treabă. Nu, nu sunt, bagă-ți pula în prietenia lor, că nu ai cum să fii prieten cu unul care are încredere în Dragnea. Pe bune, asociază poza lui Dragnea contactului său din agenda telefonică și vezi în cât timp îți trece dragul de el. Dacă va rămâne înconjurat numai de oameni ca el are o șansă să vadă, cu adevărat, ce reprezintă. Îi faci un bine, serios. Și da, e valabil și pentru pizda aia pe care vrei s-o fuți, care e pro PSD+ALDE doar ca să cerșească atenție fiind contra curentului. Pune-i la contact poza lu’ Firea, vezi dacă ți se mai scoală.

Și dă-le și tu o bere prietenilor care, dintr-un motiv sau altul, nu vor să voteze. Dar înainte de asta asigură-te că nu ar vota cu ciorditorii, caz în care asigură-i că votul lor chiar nu contează.

E de căcat, că pare că nu ai pe cine să alegi, nu ai o alternativă pentru care să merite o mobilizare la vot. Cel mai probabil așa e, dar nicăieri în lume oamenii din zona politicului nu sunt de cea mai bună calitate. Și e normal să fie așa, că niciun profesionist competent nu ar renunța la un job bine plătit pentru a fi Ministru, Primar sau mai știu eu ce. SUA au avut de ales între Hillary și Trump, acum francezii au de ales între Le Pen și Macron, nu doar România are idioți la vârf, doar că aici suntem puțin mai dezinteresați și le permitem să fure mult prea mult. Normal că vor fura în continuare, însă vor trebui să înceapă să muncească și în interesul tău, odată ce vor ști că vor depinde de el.

E imoral și poate chiar puțin ilegal să faci chestiile de mai sus, dar gândește-te ce arme are adversarul, dead-man walking care ori te fute pe tine, ori merge la pușcărie.

Comments

comments