Laura CK, mesaje de la fani, Partea a II-a – “IOHANNIS ARE SÂNGE DE VIPERĂ”

Pe 3 mai, Laura CK a primit scrisoarea de mai jos, redată în formatul original.

Pe scurt, Iohannis e trădător, traficant de copii, falsificator de acte. Forțe oculte, asuprire, Islam.

 

Scrisoare Deschisa

Adresata

Biroului Electoral Central din Romania .

ECHIPEI DE JUDECATORI DIN 2014

IGNORANTA , IRESPONSABILITATE SAU COMPORTAMENT ANTI-NATIONAL !

Cum v-ati permis doamnelor si domnilor Judecatori , sa scoateti din cursa prezidentiala 2014 un patriot , care a patimit si suferit 12 ani si trei luni , prin tenebrele inchisori si lagarile de exterminare bolsevice din romania , pentru neam si pentru tara . in schimbul promovari unui infractor traficant de copiii si falsificator de acte , dovedite de instantele judecatoresti ?? ( priviti-va faptele )

Cum puteti dormi linistiti domnilor judecatori , cand asistati la defrisarea padurilor , vanzarea pamantului stramosesc , pentru care mosii si stramosii nostri la-au protejat si aparat cu viata lor , si , cand il vindem ne vindem indentitatea si suveranitatea nationala , pamantul este sfant , pentru ca aici ne zac martirii si erorii neamului romanesc , de la Aiud la Jilava , de la Gherla la Canalul Dunarea marea Neagra , de la Sighet , Balta Brailei , Galati si Pitesti , acolo ne zac eroii in gropiile comune fara cruci si fara mormant .

Pamantul Nu se vinede este udat cu single neamului romanes , este legatura cu neamul si cu stramosii , Nu ne apartine noua , ci , copiiilor si nepotiilor nostri .

Cum pute-ti dormi linistiti domnilor Judecatori cand unii dintre dvs v-ati vandut constinta ,si a-ti calcat in picioare juramantul de credinta ca , ve-ti , apara neamul si patria si ve-ti fi in slujba natiuni si credinciosi poporului roman , iar voi a-ti promovat in functiile publice , numai infractori , faptele vorbesc domnilor Judecatori !

Astazi , ca si pe verdea bolsevicilor la mare pret sunt tradatorii , lingusitorii , vanzatorii de neam si constinta , traseistii politici , gata sa calce pe cadavre pentru a parveni , sa-si pastreze privilégile , pungasii si hotii, iar voi i-ati promovat in functie politice , deci sunte-ti complice domnilor magistrati ! Istoria nu va iearta !

No sa vina Mircea cel Batran si nici Stefan , de la Putna sa vi alunge pe pungasi , cand voi a-ti lasat lupta , lasati pe ai voistri guvernanti , sa va vanda glia stramoseasca , n-a auziti strigatul marilor strabuni ? striga tuturor , strangeti-va la-olalta toti , sub sfantul tricolor !!!

Vremuri grele au trecut peste noi , dar , mai grele se abat , se musca adanc din trupul tarii ,destramarea unitatii noastre de neam se prefigureaza , asasinii natiuni romane sunt deja pe pozitiile de lupta , ne vor tara , iar pe noi sclavii lor , demnitatea si libertatea e in mainele dvs , aparati-va tara pentru care noi ne-am Jertfit si patimit !!!

Natiunea romana dispare sub ochi nostri , plecand in pripegie , milione de romani fara ca Justitia romana sa intervina , sa spuna , stop invaziei Islamului , stop vanzarii pamantului , instrainarea rezervelor naturale , stop defrisarea padurilor , stop gazelor de shit .

Robia , e urata si nedreapta , fiecare popor trebuie sa se apere pe sine , altfel , copiii si nepotii vostri vor deveni sclavi !

Romania v-a perii , din lipsa de oameni patrioti , astazi stam in fata unui mare pericol , de a deveni prizionerii unor organizati oculte , acest sistem care conduce romania , e unul de crima organizata cu totii suntem martorii unor evenimente dramatice , diabolic manuite , ori ce lege care aduce putere in mana unui singur om se numeste dictatura !

Este batalia finala , intre libertate si subjugare , primejdia prezentului , impune masuri urgente , exista un cuib de vipere ce necesita o deratizare !

Iohannis este emisarul ocultei mondiale primul instigator la revolutie , primul destabilizator al tari , primul pericol public , el incita poporul la violente , Iohannis are sange de vipera , Iohannis face parte din organizatiile oculte si trebuie urgent suspendat si adus in fata legii !!!…

Iohannis a strans in jurul sau , cei mai veninosi serpi ai mafiei politice , interne si externe …

Romanii , refuzul de a nu participa la viata politica a tari , este aceia , ca vom ajunge sa fiim condusi de o gasca de infractori , care te v-a subjuga , un popor care isi sustine asupritorii nu este o victima , ci , complice .

Destinul Natiuni Romane , nu poate fi negociat de un grup de infractori , interni si externi !

N-am înțeles exact ce trebuie ajustat.

Comments

comments