Erecția este chiar necesară?

Fiindcă în decursul anilor am primit sute de întrebări pe această temă, m-am gândit să discut în acest articol și în următorul care îl voi scrie și acest aspect ce ține de sănătatea bărbatului. Erecția nu este un fenomen normal, conform multor oameni de știință și zecilor de cărți scrise de aceștia pe această temă din anii ’70 încoace. Toți au demonstrat că erecția intervine atunci când prin alimentație nu se pot aduce nutrienți de calitate și totodată, când procentul de crudități de calitate, coapte natural și consumate imediat de la recoltare, este neînsemnat, consumându-se un procent mare de mâncare gătită, mult prea procesată și bogată în ingrediente care influențează hormonal cum ar fi soia, lactatele, ouăle, carnea și semipreparatele, produsele ambalate, produsele modificate genetic (porumb, grâu, cartofi etc), sucurile, chips-urile și alte preparate „moderne”, lipsite de nutrienți și bogate în liste lungi de E-uri.

A rămâne fără erecție nu este neapărat un lucru spre care toți să tindem, însă cel puțin dacă s-ar putea miscșora neplăcerile asociate ei cât și cantitatea de spermă, printr-un stil de viață echilibrat, tot ar fi un lucru extraordinar. A avea o erecție de 20-30 minute, nu este un lucru normal și sunt bărbați care au ajuns la performanța de 2 minute de erecție sau ejaculare mai redusă, cât și lipsă simptomelor specifice, printr-un stil de viață echilibrat, chiar și tradițional.

Sunt bărbați care odată ce au mărit procentul de crudități naturale sau bio, la aproximativ 75% și restul de 25%, au consumat mâncare gătită ușor, și au trăit o viață liniștită, fără tensiuni, certuri, concentrație mare de stres și fără poluare electromagnetică despre care puteți citi aici, au scăpat de erecție complet și de simptomele asociate cu aceasta. Chiar dacă nu aveau erecție, lunar aveau ejaculări și perioadă fertilă și au putut avea copilași, și asta s-a întâmplat și la bărbații cărora li se spusese că nu vor avea niciodată copii, care spre surprinderea tuturor, au reușit să lase femei însărcinate la scurt timp după începerea studiului. Oamenii de știință inițial au spus că este o coincidență și au repetat studiile pe o durată de 3 ani, dar rezultatul a fost același. Au vrut să vadă și efectul invers, și o parte din bărbații din același lot, au fost hrăniți din nou tradițional și cu multe preparate bogate în chimicale, pesticide și altele și la scurt timp, erecțiile și testicolele umflate asociate cu acestea au revenit, iar fertilitatea a scăzut. Același lucru s-a întâmplat și la bărbații cărora li s-a dat aproximativ 80% mâncare gătită vegana, inclusiv soia nemodificată genetic, și spre surprinderea lor, erecția a revenit – puțin mai greu – dar tot a revenit.

Comments

comments

One Comment

Comments are closed.