Carmen Dan – Stenogramele înregistrărilor

MIERCURI:

[sună telefonul]

Subiect: Da. (…) Da, am văzut. (…) Da, știu, sunt proastă. Am încurcat legile. (…) Nu, nu m-a abuzat nimeni sexual. Știu că la aia se referea paragraful. (…) Știa că nu le am pe astea cu Codul Penal. Eu am vrut la cultură sau învățământ, dar nu a fost de acord să mai trag un bilețel. (…) Știu cu ce se mănâncă Internele, termină. (…) Eu am vrut să îmi dau demisia atunci, după primele proteste, dar… (…)  Nu începe iar cu balena albastră. Hai că mă enervezi, dacă nu ai nimic bun de spus mai bine nu suna. Hai pa.

JOI:

[sună telefonul]

Subiect: Bună Laura. (…) Deci dacă m-ai sunat iar să mă ameninți să știi că eu îți închid telefonul. (…) Știu, dar nu am ce să fac, mi-e frică de el, la toți ne e. (…) Ei, nu are ce să îmi facă, hai mă, Laura, știi bine că… (…) Le-am zis, dar nu au vrut să mă asculte, le frică să vorbească. (…) Hai, lasă-mă cu Grindeanu, că e un papagal. (…) Bine, te pup, Laura. (…) Da, și eu aș vrea, dar știi bine cum e. Vorbim. Pa.

VINERI:

[sună telefonul]

Subiect: Ce faci Găbițu? (…) Da, avem cai, de ce? (…) Păi și cu ce schimbă asta situația, Gabi? (…) Hai, mă, Gabi, că nu așa îî trimiți acasă. (…) [râde] cai radioactivi, auzi, sună-l pe Tolontan [râde]. (…) Da, e bună asta cu târgul de Crăciun. Ai nevoie de ceva aprobări de la mine? (…) Auzi, dar n-o să se ducă în altă parte? La Universitate sau… (…) [râde] Ce dementă ești, ești în stare să faci tot Bucureștiul târg de Crăciun. (…)

Sursa: Mediafax Foto

SÂMBĂTĂ:

[sună telefonul]

Subiect: Bună ziua, domnu Liviu. (…) Eh, ce să fac, beam cafeaua. (…) Poftim??? Cine v-a zis așa ceva? (…) Deci, domnu Liviu, eu nu am vorbit cu nicio Laura. (…se aude o voce de bărbat țipând la telefon) Stați, domu Liviu, că nu… (…) Deci nu vă trădează nimeni, știți că toată lumea e cu dumneavoastră (…) Lăsați-l pe Grindeanu, nu ați văzut că s-a dat și el pe brazdă? (…) Da, știu. Știm toți, dacă ajungeți la pușcărie ne trageți pe toți după dumneavoastră. (…) Am vorbit cu Gabi de cai, da. (…) V-a zis de târg? (…) Da, nici eu nu cred că merge, dar merită încercat. (…) Lăsați, că au mai protestat ei și degeaba (…) Nu, e exclus să folosim tunuri de apă, v-am mai zis, iese scandal mare. (…) Nu cred că pot mâine, că încă mă ustură. (…) Da da, bine, am notat. (…) Întotdeauna, domnu Liviu. Slavă partidului. (…) Și dumneavoastră.

LUNI:

[sună telefonul]

Subiect: Laura, te rog eu, nu mă mai suna, că știe. Nu știu cum află, dar știe. (…) Laura, înțelege că mi-e frică, nu pot. (…) Tu nu știi de ce e în stare, tu cum crezi că a ajuns unde a ajuns? (…) Până îl bagi tu în pușcărie pe ăsta suntem terminați toți (…) Aoelu, hai că am apel în așteptare de la el. Mor. Închide tu, hai pa pa pa pa pa.

Subiect: Vă salut cu respect. (…) Nu, nu știu nimic de Tudorel. (…) Cu Tudose nu am mai vorbit de săptămâna trecută (…) Da, s-a îmbătat și mi-a pus mâna pe fund, da (…) Nu, nu îi mai ziceți, lăsați. (…) Ia spuneți! (…) Ah, nu, exclus! (…) Nu, chiar dacă vorbesc cu Tudorel tot nu… (…) Deci nu avem cum să îl arestăm pe Ambasadorul SUA, domnu Liviu (…) Hai poate o amendă de circulație, maxim (…) Am văzut comunicatul, da (…) Dar de ce vă bateți capul cu astea? (…) Ei, ce poa’ să facă? (…) Ăștia care protestează o să tot protesteze, indiferent de… (…) Nu, nu avem cum tot tunuri cu apă (…) Știți ce? N-aveți decât. Și-așa eu voiam la Educație. (…) Da, tot mă ustură. (…) Bine, bine, o zi bună.

Comments

comments

2 Comments

  1. Un idiot trage ceva pe nas iar restu viseaza =))

Comments are closed.