Olivia

Bine, bă băieți, hai că ne-am amuzat iar cu Olivia Steer care a luat nush ce premiu pentru cât de femeie care se implică în sănătate e ea. Foarte funny, că noi de fapt știm că ea e doar o tută analfabetă medical, dispusă să halească orice rahat vegan de pe site-uri obscure și apoi să-l vomite mai departe în direcția câtorva mii de părinți idioți care o urmăresc.

Super haz, am râs și săptămâna asta. Dar acum serios, mor zeci, sute de copii. Curg sicriele de juma de metru. Și nu de alta, dar pe nefericitul ăla de Huidu îl facem criminal de ani de zile că a tras o dată aiurea de volan. Ori Oliviuța noastră pune umărul la mare genocid de bebei și parcă prea puțin sânge pe mâini pare să aibă.

 

Așadar, mai râdem puțin, dar ne apucăm după aia să luăm și măsuri serioase împotriva prostuței și a alaiului ei de dobitoci? O lege a vaccinării, nițică pușcărie pentru ăia care-și bagă copilașii în mormânt? Niște pressing pe Ministerul Sănătății, un pic de report la pagina ei de facebook? Denumim un cimitir de copii cu numele ei?

Mna, un părinte neinfluențat întru prostie e o șansă la viață pentru un copil nevinovat.

Comments

comments