Holocaustul nu există pentru că Olivia Steer nu crede în el

Vești bune, națiune!

Data de luni, 7 mai 2018 va rămâne în istorie drept data în care Holocaustul a dispărut din memoria noastră colectivă. 6 milioane de morți (cifră disputată, dar despre asta cu altă ocazie) nu au mai murit la dușuri, ci de bătrânețe, superdandyrelaxați, în Boca Raton, Florida, la gen 98 de ani în medie, înconjurați de familie și cei dragi. În somn, complet lipsit de durere. Pentru că Olivia Steer a declarat că nu crede în Holocaust.

Ah, partidul nazist a existat în continuare. Sub forma unui ONG care se ocupa de reciclarea deșeurilor, promovarea evreilor în funcții de conducere și care milita pentru drepturile homosexualilor. În imaginea de mai jos, președintele acestui ONG, un anume Adolf.

Damn, dude, mai lasă niște pizdă și pentru noi, ceilalți.

În alte vești bune, newsfeedul meu de Facebook e plin de persoane care, vizitând New York-ul, se pozează pe acoperișurile Turnurilor Gemene. Am uitat să vă zic, 9/11 nu s-a mai întâmplat pentru că Olivia Steer a declarat că nu crede în 9/11. Oricum suna a făcătură, să fim serioși, carburantul de avion cu reacție nu poate topi grinzile de oțel, este bine-știut.

Ah, celebra poză a lui Kevin Carter cu vulturul așteptând acel copil să moară ca să-i mănânce hoitul? Care copil, lol, uită-te cu atenție la poză, vezi tu vreun copil african murind de foame? Nu, nu l-am șters eu, pur și simplu Olivia Steer a declarat că nu crede în foamete în Africa. Ah, și Kevin Carter nu s-a mai sinucis, de ce ar mai fi făcut-o, pentru o poză ultrapremiată cu acest vultur maiestuos?

Dau o bere și un mic cui știe ce au în comun poza asta și Kendrick Lamar.

În alte știri, de când cu venirea sezonului estival, românii zboară în Dubai, dar mai ales în Siria și Afghanistan, care nu mai sunt teatre de luptă pentru că Olivia Steer a declarat că nu crede în toată vrăjeala aia cu profetul Mohammed și evreii și interesele americane. Abia aștept să vină luna iunie și să mă duc în Siria sau, cum îi spun agențiile turistice, “Adevăratele Nisipuri de Aur” și să bag kebap de la mama lui la all-you-can-eat.

Viorica Dăncilă nu va mai muta ambasada Israelului la Ierusalim pentru că palestinienii și evreii s-au unit sub un singur drapel și o singură religie, după ce Olivia Steer a declarat că nu crede în conflicte, fâșia Gaza și alte bazaconii.

V-aș mai arăta poze cu cum arată lumea după ce Olivia Steer a declarat că nu crede în toate lucrurile nasoale. Din păcate, de când președintele Dacian Cioloș a legalizat marijuana în România, nu mă pot concentra la chestii mai mult de 10 minute. Ah, da. Olivia Steer l-a făcut pe Cioloș președinte, după ce a declarat că nu crede în Iliescu și în PSD. A fost chiar așa de simplu. Mulțumim, Olivia!

 

PS: Am mai scris despre cretina asta aici.

Comments

comments