Demisia lui Viorica

Stimate dl-e Liviu Dragnea, președintele camerei Deputaților dar m-ai ales al partidului c-el reprezint în calitate de primministră a României,

Date fiind cele m-ai recente evenimente care au culminat îndeosebi cu onesta greșeală efectuată în cadrul vizitei la munteni negrii când din greșeală am precizat capitala lor c-a fiind Priștina și nu Podgorița și nu numai ținând cont și de erorile minore ce sa-u întâmplat de mai multe ori pe parcursul mandatului meu ca șef al cabinetului Dăncilă menționez că din cauza unor probleme personale nu mai pot îndeplinii cu suces funcția pe care în bunătatea dv-s extraordinară mia-ți acordato.

Aș dori așadar ca începând cu luna vitoare sau mă rog când aveții dv-s timp să găsiți pe alcineva să îmi aproba-ți prezenta cerere de demise pe care o depun m-ai întâi la dv-s și abea apoi la președintele Yohanis căci pe dv-s vă stimez m-ai mult și vă consider adevăratul Șef al statului România.

Sunt comvinsă că partidul PSD v-a găsi resursele necesare pentru a găsi pe cineva să mă inoculeze cu succes pentru că sunt o mulțime de oameni capabili în cadrul partidului așa întrucât acesta să nu stea în persoana mea.

V-ă mulțumesc încăodată pentru încederea care mia-ți acordato de-a lungul celor 6 luni de mandat dar cred că așa fiecare pe drumul lui este m-ai bine deoarce nu aș vrea să afectez imaginea cu care greu va-ți creato în scopul alegerilor președențiale din cauza la câteva greșeli de vorbire care lea-m făcut. În aceleași tinp recunosc că nu m-ai suport să se facă batjocură pe seama mea pe internet și în realitate.

Cu deosebită stimă și de-a semenea mult respect,

teleormăneanca dv-s,

Viorica Dăncilă.

Comments

comments