Ghid Outside: Cum să îți înșeli iubita.

Ai femeie, dar ai și o side-panaramă? Side-panarama te caută noaptea, deși i-ai spus clar să nu o facă?

Pas cu pas:

– Salvezi side-panarama în telefon drept “Biziday”. Apoi modifici ringtone-ul side-panaramei pentru apel, SMS și WhatsApp în ringtone-ul de alertă Biziday. Eventual ringtone-ul de apel în cel de BREAKING NEWS pe care l-a pus Guran, ăla de la Vivaldi care-mi sperie pisica.

Acum, avem 2 situații:

1. Side-panarama te caută și chiar ai chef să te vezi cu ea.

Sari din pat: Aoleo, iarăși au dat ăștia din PSD ordonanță de urgență cu legile justiției. Păi nu se poate una ca asta, dom’le, eu ies la protest! Și iarăși au dat-o “noaptea ca hoții”, incredibil.
Tragi hainele pe tine, iei și o pancartă dacă ți-a rămas de la ultimele proteste. Eventual iei și câinele și faci și gluma aia expirată cu Soroș și 50 de lei. Apoi efectiv pleci la side-panaramă, ai alibi. Femeia ta va fi chiar mândră că iubi e #ErouNațional.
Notă: dacă femeia te întreabă de ce nu i-a intrat și ei alerta Biziday îi spui “pentru că ai telefon de căcat, ți-am zis să nu-ți iei Huawei”.

2. Side-panarama te caută și nu ai chef să te vezi cu ea.

Citești sictirit “mesajul de la Biziday”. Apoi spui: “Incredibil, imbecilul ăla de Moise Guran chiar mi-a trimis alertă la 2 noaptea că a crescut francul elvețian? Ce bou. Îmi vine să dezinstalez aplicația asta, dar o păstrez, știi, în caz că mai dau ăia un OUG”.

Apoi te culci la loc.

Garantat 100%.

Comments

comments